Derfor skal du bruge brilleklubben

Derfor Brilleklubben – Beskrivelse

Ved brilleklubben får du med ny tilpasningsteknik skræddersyede brilleglas med glidende overgang på Internettet. Dette er en verdensnyhed, der giver dig mulighed for stor besparelse i forhold til køb ved optikeren. Brilleklubben er verdens eneste netbutik, der tilbyder skræddersyede brilleglas med glidende overgang.

Derfor Brilleklubben – Talepapir

Derfor skal du bestille dine briller ved Brilleklubben.
Brilleklubben er simpelthen det eneste sted på Internettet, hvor du kan bestille briller med glidende overgang!
Med ny teknik laver vi en meget præcis tilpasning, som baserer sig på tre billeder, som du skal indsende med bestillingen.
Du har frit valg til at vælge stel fra de mange muligheder på nettet, en optiker der sælger netop dit favoritstel eller et brugt, som du stadig har lyst til at bruge.
Der tages hensyn til placering af brilleglas i forhold til dine øjne, dine pupillers placering i glasset og vi optimerer den glidende overgang til at passe optimalt i dit stel.
Det lyder besværligt, men kræver kun tre billeder fra dig og sikrer dig det bredest mulige synsfelt. Sådan!
Glassene produceres på en af verdens mest moderne fabrikker med de nyeste cnc-maskiner, der præcist former dit brilleglas.
Overfladebehandlingen er ligeledes world class, så du er sikker på holdbare briller.
Vi er som den eneste netbutik for briller registreret ved Lægemiddelstyrelsen og følger de stramme regler, der gælder for medicinsk udstyr efter mål.
Skulle brillerne mod forventning ikke passe, har vi tre måneders tilfredshedsgaranti.

Ring til os